MONTANA HENGELO

MONTANA HENGELO Groot aanbod van heerlijke specialiteiten.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2198 beoordelingen
22 okt 2020 om 20:09 Het kwam veelste laat
18 okt 2020 om 23:24 Het eten was lekker en snelle bezorging en dat voor een zondag. Ga zo door volgende keer zeker weer bij Montana
17 okt 2020 om 21:58 Lekker eten
17 okt 2020 om 17:25 Gewoon zoals altijd lekker en snel. Binnen 45minten was het eten er.
11 okt 2020 om 6:44 Ik bestelde een pizza coca met extra ei, ipv dit kreeg ik een normale pizza ham kaas met in stukken gesneden harde ei. Heel amateuristisch en smaakte helaas nergens meer naar. Wel hele snelle bezorging.
10 okt 2020 om 20:42 We hadden een lahmacun shoarma met scherpe saus besteld en tortellini alla panna. Echter was de lahmacun goed maar de tortellini niet deze was tortellini bollogbese.
4 okt 2020 om 15:03 het duurde 2 en half uur , alleen die optie stond er niet bij. er kon geen contact worden gemaakt met het restaurant en heb dus maar een klacht bij thuisbezorgd gemaakt
4 okt 2020 om 0:05 De bestelling was niet compleet en we hebben mega lang moeten wachten. Toen we belden na 1,5 uur kregen we te horen dat het druk was, overmacht.het eten moest nog gemaakt worden. Geen excuses, niks. Erg jammer....
2 okt 2020 om 18:58 goed gesmaakt
28 sep 2020 om 11:55 Eten om half 6 besteld. Gekozen voor Zo snel mogelijk laten bezorgen. We kregen om 19.10 pas 't eten. Daarbij kregen we een kapsalon met erg weinig vlees en met patat (wist niet dat dit standaard was). Aardappels waren te lang gebakken. Pizza's waren prim
27 sep 2020 om 22:41 Bijna 2 uur moeten wachten op het eten Goed eten, maar was lauw....
26 sep 2020 om 22:56 Het eten is echt lekker alleen heel jammer dat hun bezorgtijd veel te wensen laat