MONTANA HENGELO

MONTANA HENGELO Groot aanbod van heerlijke specialiteiten.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2405 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Montana Hengelo. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 20:40 Om 18.24 besteld en om 20.30 gekregen. Erg jammer. Zou uiterlijk 40 minuten duren. Heeft meer dan 2 uur geduurd. En het was niet al te warm.
11 jun 2022 om 10:18 Was weer lekker.
20 mei 2022 om 10:01 Was goed warm, goede smaak. Waar we eerst de aardappeltjes bij deze zaak wat minder vonden waren deze ook erg lekker deze keer. Wij gaan vaak voor de bacon egg burger. Een echte aanrader.
8 mei 2022 om 21:03 Voor het eerst besteld. Was erg lekker! We bestellen er zeker weer.
1 mei 2022 om 20:18 Het was goed, alleen was onze bestelling niet goed. We hadden pizza bolognese maar kregen pasta
28 apr 2022 om 15:58 Erg onvriendelijk personeel die het niet kunnen waarderen dat je via thuisbezorgd besteld. Personeel schreeuwt zelfs tegen je aan de telefoon als je na ruim een uur wachten vraagt om de bestelling te annuleren. Voor ons NOOIT meer eten van Montana..
28 apr 2022 om 0:13 2,5 uur wegens storing
27 apr 2022 om 21:01 Ik moet lang wachten eet echt koud en geen smaak Ik heb 3 keer gebeld alka keer praten anders
27 apr 2022 om 19:16 We vonden het eten waardeloos patat was niet warm en Hamburg was beetje zwart
24 apr 2022 om 22:20 Duurde langer dan 90 min. 1,5 uur gewacht toen gebeld gelukkig toen bezorgd. Het lekkere eten maakt een groot gedeelte goed
24 apr 2022 om 22:07 Mooi op tijd bezorgd. Erg smakelijk.
10 apr 2022 om 13:50 zoals altijd geweldig zeer snelle levering eten smaakt zeer goed aardappelen zijn knapperig en lekker gekruid. een echte aanraader